Resumen de opiniones de usuarios

Sobre iLost for Business

iLost for Business is a cloud-based lost and found software for municipalities, amusement parks, hotels, transportation businesses and more. It allows complete shipping of items to a customer's door, regardless of where the item...

Saber más

Evaluaciones de función

Relación calidad-precio
4,5
Funciones
4,5
Facilidad de uso
4,7
Asistencia al cliente
4,9

Consulta las opiniones sobre iLost for Business

16 de 16 opiniones
Filtrar por:
Deirdre
  • Sector: Películas y largometrajes
  • Tamaño de la empresa: 1.001-5.000 empleados
  • Software usado A diario durante Más de dos años
  • Fuente de la opinión
Relación calidad-precio
5
Funciones
4
Facilidad de uso
4
Asistencia al cliente
5

5
Publicado el 2/8/2022

Gebruiksvriendelijke platform voor gevonden voorwerpen proces

Heel goed, benaderbaar, persoonlijk en betrokken

Puntos a favor

Het is heel fijn om 1 centraal platform te hebben en naar te kunnen verwijzen indien er een hulpvraag is voor een verloren voorwerp. Het is makkelijk in te regelen en makkelijk te gebruiken in de operatie.

Desventajas

voor nu niet van toepassing, Ilost zorgt zelf goed voor productontwikkeling

Mimi
  • Sector: Ropa y moda
  • Tamaño de la empresa: 51-200 empleados
  • Software usado A diario durante Más de un año
  • Fuente de la opinión
Relación calidad-precio
4
Funciones
5
Facilidad de uso
5
Asistencia al cliente
5

5
Publicado el 22/9/2021

iLost Designer outlet Roermond

Positieve ervaring, [GEVOELIGE INHOUD VERBORGEN] heeft ons goed bijgestaan tijdens het hele proces. iLost heeft een toegevoegde waarde voor ons, en onze werkwijze voor de gevonden voorwerpen.

Puntos a favor

-Het matchingspercentage van terug gevonden items is sinds gebruik toegenomen, en het archiveren van de producten zorgt dat dit overzichtelijk blijft. Idiot-proof publicatie van items, gebruiksvriendelijk en goede begeleiding.

Desventajas

- Wij verzenden op onze kosten naar de eigenaar, de verzendmodule kan alleen geintegreerd gebruikt worden met een betaalmodule. Hierdoor regelen wij de verzending zelf, waardoor we zelf in de gaten moeten houden dat het pakket aangekomen is, en we op de knop ' voorwerp opgehaald, stuur een bevestiging' moeten drukken om het lost item te archiveren bij 'terug bij de eigenaar'. Ook ontvangen gasten een mail na een paar dagen met de melding, maak een afspraak om uw item op te halen, ondanks dat wij het verzenden, omdat dit buiten het platform geregeld wordt. Dit zijn voor ons extra handelingen om alles correct te verwerken.

Respuesta de iLost

Thank you Mimi!
Great to hear that your organization is happy with using iLost.
What you describe as a disadvantage is indeed something that we only offer as a complete service. But this will likely change in the near future, so we'll keep you updated ;)

Respondido el 22/7/2022
Git
  • Sector: Política pública
  • Tamaño de la empresa: 201-500 empleados
  • Software usado A diario durante Más de dos años
  • Fuente de la opinión
Relación calidad-precio
4
Funciones
4
Facilidad de uso
4
Asistencia al cliente
5

4
Publicado el 17/1/2022

Gebruiksvriendelijke applicatie

De gemeente Veenendaal is zeer tevreden met iLost. Het werkt snel, makkelijk en overzichtelijk. Als je vragen hebt, dan vind ik de support ook heel goed! Je wordt altijd snel geholpen en het wordt duidelijk uitgelegd zodat je het de volgende keer eventueel zelf kunt oplossen.

Puntos a favor

Het is gebruiksvriendelijk zowel voor de collega's als voor de burger. Je weet altijd de gevonden voorwerpen weer terug te vinden doordat je een bewaarloactie aan het gevonden document koppelt.

Desventajas

Ik heb eigenlijk geen minpunt. Wij gebruiken het alleen voor het registreren van gevonden voorwerpen. Bij de gemeente en bij de politie kan er geen aangifte van verloren goederen meer gedaan worden. Dit is voor de burger vaak lastig.

Las mejores alternativas a iLost for Business

René
  • Sector: Política pública
  • Tamaño de la empresa: 51-200 empleados
  • Software usado A diario durante 6-12 meses
  • Fuente de la opinión
Relación calidad-precio
4
Funciones
5
Facilidad de uso
5
Asistencia al cliente
5

4
Publicado el 11/7/2022

Gevonden!

Puntos a favor

Integratie bleek redelijk eenvoudig. Vooral het eenvoudig matchen van gevonden voorwerpen met de als verloren gemelde artikelen valt positief op.

Desventajas

Het overbrengen van de bestaande gevonden en verloren artikelen was even doorbijten.

Jasper
  • Sector: Ocio, viajes y turismo
  • Tamaño de la empresa: 1.001-5.000 empleados
  • Software usado A diario durante Más de dos años
  • Fuente de la opinión
Relación calidad-precio
4
Funciones
5
Facilidad de uso
5
Asistencia al cliente
4

5
Publicado el 1/6/2021

Review iLost - Openbaar Vervoer

iLost heeft ervoor gezorgd dat we inmiddels ruim 40% van alle verloren voorwerpen weer terug kunnen brengen bij de eigenaar. Voorheen was dat nog geen 10%. Daarnaast hebben we minder personeel nodig om het proces te beheren en is er meer zekerheid voor de klant omdat die zelf direct online kan zien of zijn voorwerp wel of niet bij ons ligt. Het scheelt dus ook een hoop telefoontjes en meldingen bij onze klantenservice.

Puntos a favor

Belangrijkste voordeel is dat het de klant en onszelf 1 overzichtelijke portal biedt waar alles in staat dat ergens in het land bij ons gevonden is. Dat er een foto en beschrijving kan worden toegevoegd maakt dat het zelden gebeurt dat iemand zich vergist en dat het voorwerp uiteindelijk niet van hem of haar blijkt te zijn.

Desventajas

Het betaalmodel waarbij je per geregistreerd voorwerp betaald maakt dat je bepaalde eenvoudige items zoals sjalen, petjes, paraplu's etc niet upload omdat dit zonde voelt. Terwijl die soms wel van belang kunnen zijn voor de eigenaar.

Respuesta de iLost

Thank you Jasper!
We are glad your organization is satisfied with using iLost. And especially the gain in process optimization and customer satisfaction :)

Respondido el 22/7/2022
Kim
  • Sector: Aerolíneas/aviación
  • Tamaño de la empresa: 201-500 empleados
  • Software usado A diario durante Más de dos años
  • Fuente de la opinión
Relación calidad-precio
4
Funciones
4
Facilidad de uso
5
Asistencia al cliente
5

4
Publicado el 26/1/2021

Always Easy with Ilost @ Eindhoven Airport

From the very first start with Ilost at Eindhoven Airport it was such an improvement. We immediately saw an improvement in match rate, so many more happy passengers who got their lost items back.

Puntos a favor

Ilost is so easy to use!
It is a web-based program that can be used anytime, anywhere.

Desventajas

Integration was very easy years ago, nothing negative to mention.

Respuesta de iLost

Thank you for your review!
Proud to have Eindhoven Airport as a customer, joined as the first airport years ago!

Respondido el 29/1/2021
Xandra
  • Sector: Administración gubernamental
  • Tamaño de la empresa: 11-50 empleados
  • Software usado A diario durante Más de dos años
  • Fuente de la opinión
Relación calidad-precio
5
Funciones
4
Facilidad de uso
5
Asistencia al cliente
5

5
Publicado el 25/1/2021

iLost

people at iLost are very kind and fast to answer my questions. Now and again it takes a while to get in touch with them.

Puntos a favor

The site is easy to use. It is great that citizens can find their property back, wether they are in Amsterdam or nog

Desventajas

Management information. I would like management information per week.

Respuesta de iLost

Thank you for your review!
Great that iLost improves Lost & Found for the Municipality of Amsterdam and its residents.
And we noted the need for more specific reporting capabilities in the application, especially selection criteria.

Respondido el 29/1/2021
Douwe
  • Sector: Transporte/transporte en camión/ferrocarril
  • Tamaño de la empresa: 5.001-10.000 empleados
  • Software usado A diario durante Más de dos años
  • Fuente de la opinión
Relación calidad-precio
No disponible
Funciones
4
Facilidad de uso
4
Asistencia al cliente
5

5
Publicado el 1/2/2022

Simpel en doeltreffend

Zeer makkelijk telefonisch bereikbare klantenservice en vlotte service en (re-)acties

Puntos a favor

Met name voor onze reiziger die hun verloren / vergeten spullen terug willen vinden is iLost een supervinding. Ook voor ons als afdeling om de gevonden items in te voeren is het simpel en gebruikersvriendelijk. Dankzij het gebruik van website en foto's van gevonden items zeer makkelijk.

Desventajas

Als gebruiker loop ik zelden tegen minpunten op.

Boyen
  • Sector: Gestión de organizaciones sin ánimo de lucro
  • Tamaño de la empresa: 51-200 empleados
  • Software usado A diario durante Más de dos años
  • Fuente de la opinión
Relación calidad-precio
No disponible
Funciones
4
Facilidad de uso
5
Asistencia al cliente
5

5
Publicado el 8/2/2022

Keep up the good work!

Puntos a favor

Interface is streamlined, easy to understand menus and options. Easy to learn, very easy to use.

Desventajas

1. Search function can be improved. For example, searching for an item in a different location.
2. It would also be good if a user can edit the location of an item. Currently, an item registered in one location but physically present in another location cannot be edited.

Daisy
  • Sector: Hostelería
  • Tamaño de la empresa: 51-200 empleados
  • Software usado A diario durante 1-5 meses
  • Fuente de la opinión
Relación calidad-precio
5
Funciones
4
Facilidad de uso
4
Asistencia al cliente
5

5
Publicado el 28/6/2022

Makkelijk in gebruik, overzichtelijk

Puntos a favor

De items zijn snel in te voeren, snelle handelswijze

Desventajas

weergave voor gebruikers , foto's zouden groter kunnen zijn, optie voor meer informatie in het overzicht zoals kamernummer.

Francisco
  • Sector: Transporte/transporte en camión/ferrocarril
  • Tamaño de la empresa: 1.001-5.000 empleados
  • Software usado A diario durante Más de dos años
  • Fuente de la opinión
Relación calidad-precio
No disponible
Funciones
5
Facilidad de uso
5
Asistencia al cliente
5

5
Publicado el 22/1/2021

excellent customer service

Puntos a favor

iLost is very easy to use, saves us a lot of time and much important it has made a lot of our travelers very happy.

Desventajas

None yet, i will definitely recommend it!

Respuesta de iLost

Thank you!
iLost is very glad for having HTM as a customer for several years now.
And great to see that you recommend us :).

Respondido el 27/1/2021
Walter
  • Sector: Transporte/transporte en camión/ferrocarril
  • Tamaño de la empresa: 1.001-5.000 empleados
  • Software usado A diario durante Más de dos años
  • Fuente de la opinión
Relación calidad-precio
5
Funciones
5
Facilidad de uso
5
Asistencia al cliente
5

5
Publicado el 26/4/2021

Qbuzz

Puntos a favor

Gebruiksgemak en betrouwbaarheid (nooit storing gehad)

Desventajas

Nadelen kan ik niet noemen.
Nooit problemen gehad.

Respuesta de iLost

Thank you Walter for your nice words about us! It's always a pleasure working with you.

Respondido el 29/4/2021
Yannick
  • Sector: Ocio, viajes y turismo
  • Tamaño de la empresa: 51-200 empleados
  • Software usado A diario durante Más de un año
  • Fuente de la opinión
Relación calidad-precio
4
Funciones
4
Facilidad de uso
4
Asistencia al cliente
4

4
Publicado el 1/3/2022

Bobbejaanland is a great fan! iLost, the perfect partner for your business.

Thanks to iLost, we were able to return more found objects to their rightful owners. The system is easy to use for both our employees and visitors. Behind the scenes, working with iLost has allowed us to make better use of our time.

Puntos a favor

Portal is Dummy-proof. Smooth cooperation with iLost for the implementation.

Desventajas

None. At the moment everything is running smoothly.

Aurore
  • Sector: Transporte/transporte en camión/ferrocarril
  • Tamaño de la empresa: 51-200 empleados
  • Software usado A diario durante Más de un año
  • Fuente de la opinión
Relación calidad-precio
No disponible
Funciones
5
Facilidad de uso
5
Asistencia al cliente
5

5
Publicado el 27/1/2022

Ilost - Ilove

nous indique les objets expirés ce qui permet de faire le tri

Puntos a favor

rapidité de l'équipe iLOST lors de question

Desventajas

les traductions le terme compléter pour valider l'objet

Lore
  • Sector: Entretenimiento
  • Tamaño de la empresa: 201-500 empleados
  • Software usado A diario durante 6-12 meses
  • Fuente de la opinión
Relación calidad-precio
5
Funciones
5
Facilidad de uso
5
Asistencia al cliente
5

5
Publicado el 17/12/2021

Aanrader

Goed en eenvoudig systeem dat weinig tijd in beslag neemt. Makkelijk op te volgen, gebruiksvriendelijk.

Puntos a favor

-makkelijk te gebruiken voor alle medewerkers
-gericht zoeken naar verloren voorwerpen
-correspondentie naar klanten gaat zeer vlot
-verzendmodule is eenvoudig en snel

Desventajas

Momenteel nog niet tegen nadelen aangelopen.

Kelvin
  • Sector: Servicios para instalaciones
  • Tamaño de la empresa: 5.001-10.000 empleados
  • Software usado A diario durante 1-5 meses
  • Fuente de la opinión
Relación calidad-precio
5
Funciones
5
Facilidad de uso
5
Asistencia al cliente
5

5
Publicado el 19/1/2022

iLost Hogeschool Utrecht

It is much easyer for our students and employees to track down items that they have lost on our campus.

Puntos a favor

It is a very easy system to understand.
Customer support is great.

Desventajas

For now non.

16 opiniones